Din lykke er mit succeskriterie

-Mette

Eller ring for

mere information 

og tidsbestilling

Hvad andre klienter oplever...

Jeanette

Smerter i knæ og hofte..

"Mette er en professionel praktiserende akupunktør med et kæmpe hjerte og passion for det, hun laver. Hendes viden er aktuel, relevant, og hun deler den med sine patienter på en måde, som alle kan forstå og omsætte i praksis. Jeg vil være evigt taknemmelige for, at Mettes behandling afhjalp mit problem, som hverken en alm. fysioterapi eller ortopædkirurgisk fysioterapi kunne. Jeg kom med stærke smerter i knæ og hofte. En smerte der stråler fra knæ til hoftesækken. Det var på daværende tidspunkt ulideligt og påvirkede min dagligdag i høj grad. Efter 5 behandlinger hos Mette var jer stort set smertefri.” 


Jette

Behandling mod myggestik..

"Jeg kontaktede Mette for at få hjælp mod myggestik, da jeg stod overfor en ferie til et ‘myggeparadis’. Behandlingen var helt i top. Mettes begejstring, og store viden om faget er helt fantastisk. På min rejse kunne jeg konstatere en markant forbedring i forhold til, hvordan jeg tidligere har reageret på myg" 


Christian

Smerter i knæ..

"Jeg var udfordret med smerter i mine knæ efter div. sportsulykker med overrevne korsbånd til følge samt slidgigt. Smerterne havde stået på i mere end 10 år, da jeg mere eller mindre ved et tilfælde forrsøgte mig med akupunktur ved Mette. Overraskelsen var stor, da samtlige smeter forsvandt også ved efterfølgende hård belastning"